Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

1. Vozičkanje na Ptuju

Že vse, odkar vozičkam naokoli na svoji drugi porodniški, se mi je po glavi motala ideja, za katero vam danes z veseljem sporočam, da bo v juniju prvič uresničena. 🙂 Modri flamingo, (z)mešani blog o zabavnih plateh življenja, pripravlja namreč prvo srečanje v nizu Vozičkanj na Ptuju! Mamice z dojenčki in malčki se dobimo v petek, 15. junija, ob 17. uri na ptujskem gradu.

Poleg druženja in izmenjevanja izkušenj bomo na dogodku na kratko prisluhnile zanimivim temam.  Vojka Havlas, avtorica knjižnega bloga Pri Sofiji, nam bo svetovala, kdaj in kako začeti brati našim najmlajšim, kakšno literaturo jim ponuditi, seveda pa bo imela na zalogi še kak knjižni predlog za mamice. Zobozdravnik Boris Bombek nam bo povedal, kako skrbeti za mlečne zobke, odgovarjal pa bo tudi na vaša vprašanja. Ekipe iz Praznovalnice nam bo predstavila možnosti praznovanja otroških rojstnih dni pri njih. Govorili pa bomo tudi o negi in težavah kože dojenčkov in malčkov poleti ter na splošno. 

Seveda pa ne bo šlo tudi brez darilc presenečenja, ki nam jih pomagajo polniti razni ponudniki storitev, aktivnosti in izdelkov za družine. Med njimi so Pikapolonica, Terme Ptuj, Flegis, Arbadakarba party shop, Modri zob Ptuj in Topmedicus, naša babica iz Babi ga bloga pa bo dodala še knjižno darilo. 🙂 Za sodelovanje se zahvaljujemo tudi Radiu Ptuj in Štajerskemu tedniku, ptujski občini, Zavodu za turizem in pa seveda Pokrajinskemu muzeju Ptuj-Ormož, ki nam je prijazno dovolil srečanje na gradu. Najlepša hvala pa tudi vsem štirim govorcem, ki si bodo v petek vzeli čas za nas. 🙂 

Vstop je prost, so pa potrebne prijave na info@modriflamingo.si! Se veselim srečanja z vami!

Se flamingamo! 🙂

Polona in dojenček Kal 🙂