Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Kaj sva počela v Las Vegasu?

Poročila se nisva, smo pa tam preživeli enega izmed najbolj nenavadnih božičev v našem življenju. 🙂 Pred leti smo se namreč na našem potovanju po ZDA, ki je vključevalo Los Angeles, Maui, Las Vegas, Grand Canyon, San Francisco in San Diego,  ravno 24. in 25. decembra ustavili v tej prestolnici zabave ter tako doživeli zagotovo najmanj mirne praznike doslej. Las Vegas je namreč najbolj poseljeno mesto v Nevadi, seveda znano po nočnem življenju, igralništvu, nakupovanju … skratka, po zabavi, zato ni čudno, da se vsako leto uvršča na sezname najbolj obiskanih svetovnih znamenitosti.

V Las Vegasu je vse nekaj posebnega in tudi naš hotel Circus Circus ni odstopal od tega. Med drugim je imel namreč svoj lastni zabaviščni park in pa seveda veliko igralnic.

Še bolj posebni pa so seveda zanimivi hoteli v središču zabave in iger na srečo, imenovanem Las Vegas Strip. Ponazarjajo namreč številna svetovne znamenitosti.

Na sprehodu skozi mesto seveda ni šlo brez Elvisov. Ko sem enemu izmed njih na stranišču pridržala vrata in dobila  v zahvalo njegov znameniti “Thank you, thank you very much,” sem se počutila kot v enem izmed ameriških filmov. 🙂

Seveda smo srečo preizkusili v igralnicah in zadeli nagrado, ki je najbolj razveselila našega petletnika – veliko plišasto žirafo. 🙂

Vegas, baby!

Se flamingamo! 🙂