Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Kaj se kuha pri Tadeju Tošu?

Modri flamingo na teh straneh potuje, ustvarja, kuha, praznuje …, hkrati pa je radoveden, kako vse to počnejo znani Slovenci. 🙂 Prvi, s katerim smo opravili naš mini flamingast intervju, je igralec Tadej Toš.

Podnaslov Modrega flaminga je (z)mešani blog o zabavnih plateh življenja. Katere so zate te plati?

Trudim se, da bi vse približal zabavni plati, sicer pa: igra z otroki, stanje na Puhovem mostu na Ptuju in vzdušje, ki nastane za odrom v Drami, ko čakamo na nastop: od smeha do solz.“

Ali rad kuhaš? Bi morda z nami delil kak recept?

Jaz sem tipični predstavnik »moške« kuhinje, ki vključuje odpakiraj, mogoče pogrej, pojej. Sicer se nekaj spravljam k štedilniku, ampak dlje od palačink, ki jih ne znam ponoviti, in jajc na oko, od katerih se zmeraj kakšno razlije, do rižote, ki običajno ostane (pa ne, ker bi je bilo preveč), nisem prišel. Sendvič s poliko, to je zame sreča, in misel na vitamine.“

Si morda v otroštvu rad kaj izdeloval ali to počneš sedaj z otroki?

Nisem ročno spreten, to je prevzela mama, jaz bolj vozim in nosim, mečem, skačem in se žogam ter gugam. Ko sem bil mali, sem znal narediti pleskarsko kapo iz časopisa.“

Nasveti za tri potepe po Sloveniji?

Kamorkoli, meni niti ni pomembno kam grem, temveč s kom grem. Nimam nasveta za oglede znamenitosti, povsod je lepo, jaz pa sem najraje doma, glede na to, da me tam nikoli ni.“

Imaš rad praznovanja oziroma slavja? Na kakšen način po navadi praznuješ kak poseben dogodek? 

Posebnih dogodkov ne praznujem, se pa sprašujem, če bi moral to početi. Najlepše je spontano druženje s prijatelji, brez dogovora, le tok, tok, tok na vrata (ker nimam zvonca) in se začne.“

Se flamingamo! 🙂