Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Ideja za osvežujoč družinski izlet: pod naravni tuš v Logarsko dolino

V enem od minulih koncev tedna smo se odločili, da gremo na kratko poletno raziskovanje Slovenije, te skrivnostne in očarljive lepotice, ki se je človek kar ne naveliča spoznavati. Iskali smo destinacijo, ki bo zanimiva našemu 10-letniku in primerna za našega 10-mesečnika. Zraven smo povabili še dobre družinske prijatelje in formula za lep dan je bila narejena. 🙂

Mahnili smo jo v Logarsko dolino, se zapeljali skoznjo, prav do tja, kjer se cesta konča, nato pa dali dojenčka v nosilko in se peš odpravili do enega najvišjih slapov v Sloveniji – Rinke.

Pot v eno smer je trajala približno 20 minut, šlo je za sproščen sprehod, ki ni bil prenaporen niti za hojo z 9-kilogramsko najbolj ljubko utežjo na svetu, našim najmlajšim članom družine. 🙂

Na vrhu nas je čakal prijeten hlad, pa še kakšno osvežujočo kapljico tega naravnega tuša smo ujeli. S 105-imi metri je Rinka drugi najvišji slap pri nas, v steni ob njej pa se je mogoče celo usesti v Orlovo gnezdo (tako se namreč imenuje tamkajšnja okrepčevalnica :)).

Seveda je bila zabavna tudi sama pot, ki je polna raznih zanimivosti, še posebej za otroke. Skale za plezanje, jame za kukanje, debla za guganje ter še in še se najde v tej igralnici narave.

Pravzaprav je osupljiva celotna Logarska dolina in zagotovo se še vrnemo! 🙂

Se flamingamo! 🙂