Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Bi pojedli pajka?

Ne, to ni prispevek o potovanju v kakšne eksotične kraje, kjer bi vam poleg ocvrtih kobilic in ščurkov na krožniku ponudili tudi pajke. 🙂 Je pa to prispevek o strašno preprostih strašnih mafinih, ki sodijo na strašne zabave. 🙂 Postopek je preprost: enostavne pripravite svoje najljubše mafine (priporočljivo je, da so čokoladni, saj so pajki temne barve) ter jim narišete glavo in nogice s stopljeno čokolado (sama najraje uporabljam tisto, ki jo preprosto iztisneš iz stekleničke, saj je tako „risanje“ okrog mafina enostavneje). Sama najraje pripravljam pajkov trup (torej mafine :)) po naslednjem receptu: v posodi zmešam suhe sestavine, med katerimi so 1 zavitek vanilijevega sladkorja, 200 gramov moke, 100 gramov sladkorja, 2 jedilnici žlici kakava, 2 žlički pecilnega praška in malo soli. V drugi posodi zmešam 3 jedilne žlice masla, 2 jajci in 150 ml mleka, nato pa obe posodi združim in v mešanico dodam na koščke narezanih 60 gramov najljubše čokolade. Maso vlijem v okrogle modelčke in jih postavim v pečico. Se flamingamo! 🙂